duminică , 29 martie 2020, 07:49
Home / Local / Actualitate / Dosar penal pentru conducere fără permis

Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au depistat în trafic, pe raza satului Vîltotești, comuna Viișoara, județul Vaslui, un autoturism înmatriculat în județul Galați, al cărui conducător, un bărbat de 22 de ani din localitate, nu deținea permis de conduce pentru nicio categorie.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul avea inspecția tehnică periodică și asigurarea de răspundere civilă auto expirate din anul 2019. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Conducătorul autoturismului a mai fost sancționat contravențional, iar, complementar, a fost dispusă măsura reținerii plăcuțelor și a certificatului de înmatriculare.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *