marți , 25 februarie 2020, 04:43
Home / Local / Actualitate / Un incendiu de vegetație necontrolat a îngreunat circulația pe DE 581

Un incendiu de vegetație necontrolat a îngreunat circulația pe DE 581

În timp ce se întorcea de la o intervenție, un echipaj al Detașamentului de Pompieri Bârlad a observat, pe raza comunei Zorleni, un incendiu de vegetație care se dezvolta pe marginea drumului european 581, îngreunând foarte mult circulația.

”Comandantul acțiunii a anunțat prin stație evenimentul, după care pompierii au trecut la izolarea incendiului și lichidarea acestuia. După aproximativ o ora incendiul a fost lichidat”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

Au ars aproximativ două hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *