duminică , 9 august 2020, 18:35
Home / Local / Actualitate / Șofer de autocar, prins cu cantități mari de coniac și țigări în apropiere de Vama Albița

Șofer de autocar, prins cu cantități mari de coniac și țigări în apropiere de Vama Albița

Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui au descoperit, în cadrul unei acţiuni punctuale, cantitatea totală de 152 pachete de ţigări de diferite mărci şi 57  litri de băuturi alcoolice, care urmau să ajungă pe piaţa neagră din Franţa.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, în cadrul unei acţiuni punctuale desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, au oprit pentru control, pe comunicaţia Huşi-Iaşi, pe direcţia localităţii de frontieră Drânceni, un autocar înmatriculat în R. Moldova, cursă ocazională pe ruta R.Moldova-Franţa, condus de cetăţeanul din R.Moldova, T.S., în vârstă de 26 de ani.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport şi persoanelor, T.S. a declarat că deţine câteva pachete de ţigări şi sticle de băuturi alcoolice,  motiv pentru care autocarul a fost condus la sediul serviciului teritorial, din localitatea Huşi, pentru un control amănunţit.

”În urma verificărilor colegii noştri au descoperit, în compartimentul pentru bagaje şi în colete, ascunse şi nedeclarate, 3.040 ţigarete (152 pachete de ţigări) de diferite mărci şi 57 litri de băuturi alcoolice, pentru care şoferul nu deținea documente de proveniență. Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de produse accizabile, în valoare totală de 3.856, lei a fost confiscată. Colegii noştri efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Grav accident rutier pe strada Traian. Trei persoane au ajuns la spital, din care una a fost transferată la Iași.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale cu module pentru descarcerare, o ambulanță …

Zeci de mii de hectare cu culturi compromise în județ

Până la această dată, suprafaţa totală declarată de producătorii agricoli ca fiind afectată de secetă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *