marți , 25 februarie 2020, 05:20
Home / Local / Actualitate / Incendiu la o locuință în localitatea Dodești

Incendiu la o locuință în localitatea Dodești

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale, șapte subofițeri și un ofițer, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Dodești, comuna Dodești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 12 metri pătrați. Incendiul a fost localizat și lichidat fără probleme deosebite. Au ars 12 mp acoperiș pe astereală din lemn.

S-au degradat circa 14 metri pătrați tavan. A fost salvată locuința compusă din patru camere și anexe, precum și bunurile existente în casă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect sau insuficient izolat față de materialele combustibile din apropiere.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *