miercuri , 23 septembrie 2020, 04:40
Home / Local / Actualitate / Colonelul Mihai Ciprian Mitrea a preluat oficial comanda IJSU Vaslui

Colonelul Mihai Ciprian Mitrea a preluat oficial comanda IJSU Vaslui

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui, în prezenţa cadrelor cu funcţii de conducere şi a unei comisii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a avut loc activitatea de predare – primire a comenzii unităţii.

În conformitate cu prevederile regulamentelor militare şi ordinul inspectorului general, în perioada 14.01.2020 – 13.02.2020 toate structurile de specialitate din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al Judeţului Vaslui au desfăşurat activităţile necesare în vederea predării – primirii funcţiei de inspector şef.

Începând cu data de 14.01.2020, domnul colonel Blagoci Ghiorghe a îndeplinit condiţiile legale de vârstă şi vechime în serviciu pentru pensia militară de stat.

”În lipsa domnului colonel Blagoci Ghiorghe, care în acest moment se află în concediu medical, în conformitate cu legile şi regulamentele militare, actul de predare – primire a comenzii unităţii a fost semnat de către domnul colonel Tătaru Niculae, care îndeplineşte funcţia de prim adjunct al inspectorului şef, şi de către domnul colonel Mihai Ciprian Mitrea, care îndeplineşte funcţia de împuternicit inspector şef”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

În lipsa colonelului Ghiroghe Blagoci, predarea – primirea comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al Judeţului Vaslui nu s-a efectuat în cadrul unui ceremonial militar, activitatea vizând un rol pur administrativ.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un moldovean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând un ansamblu de vehicule fără a avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări în privinţa unui …

Un român a încercat să transporte în Moldova un utilaj furat din Belgia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *