marți , 25 februarie 2020, 05:00
Home / Local / Actualitate / Produse contrafăcute, depistate de jandarmi în bazarul vasluian

Produse contrafăcute, depistate de jandarmi în bazarul vasluian

Lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute.

Astfel, în bazarul din municipiul Vaslui, jandarmii vasluieni au depistat trei persoane care ofereau spre vânzare, fără documente de proveniență, articole de încălțăminte inscripționate cu numele unor mărci de renume.

Existând suspiciunea că bunurile oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au ridicat în vederea continuării cercetărilor cele 27 de articole de încălțăminte și i-au condus la sediul poliției municipiului Vaslui pe cei în cauză.

Totodată, lucrătorii jandarmi au înaintat actele de sesizare organelor de cercetare penală, deoarece “punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar” constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă conform Legii nr. 84 din 15 aprilie 1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, art.90, alin.(1), lit.b.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *