marți , 25 februarie 2020, 05:50
Home / Local / Actualitate / BÂRLAD/ Bătrână salvată de pompieri!

BÂRLAD/ Bătrână salvată de pompieri!

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, precum și o autospecială de stingere, în municipiul Bârlad, pe strada Republicii, Nr. 237, pentru deblocarea și evacuarea unei persoane care nu răspundea de două zile.

La sosirea echipajelor la fața locului, pompierii au folosit autoscara de lucru la înălțime, pentru a pătrunde în locuință, prin balcon.

În interiorul apartamentului, în sufragerie, a fost găsită o persoană de sex feminin, căzută cu fața în jos dar conștientă.

Persoana în vârstă de 79 ani a fost predată unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, substația Bârlad, ulterior fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal ”Elena Beldiman” Bârlad.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *