marți , 25 februarie 2020, 04:03
Home / Sport / CSM Vaslui a învins CSM Focșani, scor 23-22, și urcă pe locul 11 în Liga Zimbrilor

CSM Vaslui a învins CSM Focșani, scor 23-22, și urcă pe locul 11 în Liga Zimbrilor

CSM Vaslui-CSM Focșani este meciul de povestit nepoților și interzis celor cu inima slabă.

Adversara a condus aproape tot meciul, a avut golul victoriei cu 30 de secunde înainte de final, însă Vasluiul a avut 20 de secunde magice.

O decizie a observatorului FRH, Viorel Dobre, a schimbat cursul partidei.

Bucureșteanul a văzut o greșeală, în momentul schimbărilor, în tabăra vrâncenilor, sancționată imediat de arbitri cu cartonaș roșu arătat portarului Marocico.

Suplimentar a primit cartonaș albastru, fiindcă s-a petrecut în ultimele 30 de secunde ale partidei.

Marocico a intrat în poartă în momentul în care autorul golului 22 pentru Focșani, Vali Pătru, accidentat, a rămas întins în semicercul advers, oaspeții având 8 jucători pe teren.

Această eroare a adus și 7 m pentru Vaslui, fructificată de Acatrinei, care a restabilit egalitatea.

Focșaniul a avut un ultim atac, blocat de vasluieni, iar când mai erau două secunde din meci Răzvan Farcaș vede poarta goală și înscrie pentru o victorie muncită: 23-22.

Pentru formația noastră au marcat: Acatrinei 9, R. Farcaș 4, Cîrchea 3, Karamyshev 2, Khadkevich 1, Polocoșer 1, Amihăesi 1, Carali 1, Voinea 1.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Florin Croitoru a fost instalat oficial antrenor la Hușana Huși

Astăzi, Hușana Huși și-a prezentat noul antrenor. Este vorba despre Florin Dan Croitoru. În vârstă …

CSM Vaslui-Dinamo 33-36 (17-20): Onorabili!

CSM Vaslui a început returul sezonului regular cu o înfrângere în fața liderului și campioanei …

Un comentariu

  1. Eu zic sa va uitati inca o data pe filmare. Ati constata ca nu Marocico a fost cel care a intrat ca al 8-lea jucator, ci Tutu. Eliminare lui Maro a fost incorecta si poate ca ar fi aparat lovitura de la 7 m. daca era lasat, cum ar fi fost corect, in teren. Atunci vorbeam despre alt final de meci, poate cu o alta echipa castigatoare, asa cum era corect sa se intample dupa cum a decurs tot meciul. Concluzia: viciere de rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *