marți , 25 februarie 2020, 04:20
Home / Local / Economie / Vasluiul va avea o delegație consistentă la ”Fabricat în Moldova”

Vasluiul va avea o delegație consistentă la ”Fabricat în Moldova”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui participă cu o delegație consistentă la o misiune economică la Chișinău, cu prilejul deschiderii expoziției „Fabricat în Moldova”.

Expoziția este cea mai mare manifestare comercială a anului, organizată în R.Moldova.

Agenda misiunii, care se va derula în zilele de 29 și 30 ianuarie, cuprinde participarea la deschiderea oficială a evenimentului, program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice.

De asemenea, oamenii de afaceri vasluieni care vor face deplasarea în țara vecină vor avea posibilitatea să participe la acțiuni de networking și parteneriat de afaceri, dar și la un forum pe teme economice, împreună cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova.

La eveniment participă și primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, care va semna un acord cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, pentru organizarea ”Fabricat în Moldova” la Vaslui.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *