vineri , 3 aprilie 2020, 02:34
Home / Local / Stema și palmaresul FC Vaslui vor fi folosite de Sporting Vaslui

Stema și palmaresul FC Vaslui vor fi folosite de Sporting Vaslui

Astăzi, Asociația Sportivă a Suporterilor FC Vaslui și Sporting Juniorul Vaslui au făcut anunțul așteptat de iubitorii de fotbal de mai bine de 5 ani.

Stema și palmaresul au revenit acasă, fiind preluate de cele două entități, care au demarat împreună un proiect de revigorare a fotbalului vasluian.

Practic, din returul ligii 4, Sporting Vaslui va fi beneficiara istoriei FC Vaslui, care și-a creat un nume la nivel european.

”După aproape șase ani de lupte, de speranțe, de așteptări, a venit și ziua! Ziua când stema care a dus numele orașului pe cele mai înalte trepte ale competițiilor fotbalului european se întoarce acasă, la Vaslui! Azi suntem în măsură să vă anunțăm că dezideratul care ne-a făcut să nu dăm un pas în spate în această perioadă, s-a realizat!”, a declarat Flavius Gheorghieș, reprezentantul ASS FC Vaslui.

Obiectivul imediat al Sporting Vaslui este promovarea în liga 3, însă antrenorul Cornel Cracea nu ascunde faptul că echipa vasluiană va încerca promovarea în liga secundă încă din primul an de participare în eșalonul 3.

”Prin acest parteneriat, care într-un final s-a materializat, ne dorim ca într-un timp relativ scurt să ajungem din nou pe harta națională a fotbalului în culorile galben-verzi. Ca și obiectiv pentru acești puști de 17-18 ani ar fi promovarea în Liga 3, după care, o mare dorință a mea personală, să ajungem la nivelul Ligii 2. Dacă se poate în următorul sezon, ar fi ceva extraordinar pentru noi. Consider că puștii noștri sunt destul de maturi la acest moment, lucru dovedit prin jocurile amicale la care am participat. Cred că sunt jucători de calitate, atât timp cât fac parte din loturile echipelor naționale de juniori și, mai nou, au apărut tot felul de oferte de la cluburi din ligile 1 și 2. Ne dorim ca acești copii să facă pasul în fotbalul mare prin orașul Vaslui”, a spus Cornel Cracea.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Un vasluian a fugit cu o mașină furată, însă a fost prins la scurt timp de polițiști

Un bărbat din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din …

Vasluian arestat pentru ultraj, după ce a lovit un polițist, iar pe un altul l-a împins

Un bărbat de 39 de ani, din Stănilești, județul Vaslui, a fost reținut și ulterior …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *