marți , 25 februarie 2020, 05:22
Home / Sport / CSM VASLUI/ Leonard Bibirig este absolvent Master Coach!

CSM VASLUI/ Leonard Bibirig este absolvent Master Coach!

Leonard Bibirig a intrat în marea familie a Master Coach-ilor din handbalul european.

Antrenorul lui CSM Vaslui a absolvit cursul de Master Coach, susținând zilele trecute examenul de licență, astfel că de acum poate fi apreciat în egală măsură cu antrenorii străini care au absolvit Master Coach.

În total, 27 de antrenori din România au absolvit acest curs, iar diploma va fi obligatorie de acum înainte, pentru a putea antrena la un club din prima ligă.

Cursul de licențiere Master Coach a fost structurat în trei module, care au conținut prezentări teoretice și practice atât din domeniul handbalului, cât și din domenii conexe: nutriție, psihologie, etc. Master Coach a fost susținut de 33 de lectori români și străini.Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Florin Croitoru a fost instalat oficial antrenor la Hușana Huși

Astăzi, Hușana Huși și-a prezentat noul antrenor. Este vorba despre Florin Dan Croitoru. În vârstă …

CSM Vaslui-Dinamo 33-36 (17-20): Onorabili!

CSM Vaslui a început returul sezonului regular cu o înfrângere în fața liderului și campioanei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *