marți , 25 februarie 2020, 04:54
Home / Local / Actualitate / FOTO/ Mare parte din bunurile furate de țiganii de la Murgeni, recuperate de polițiști

FOTO/ Mare parte din bunurile furate de țiganii de la Murgeni, recuperate de polițiști

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii vasluieni au reușit să recupereze o mare parte din bunurile furate de hoții de la Murgeni, care sunt bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhării și furturi calificate.

Aceștia au furat de la laptopuri, televizoare, până la mașini de spălat și bani.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare și 9 mandate de aducere la audieri, fiind identificați cinci dintre suspecţi.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii sunt acuzaţi că au acţionat atât la locuinţele unor localnici cât şi la sediile unor societăţi comerciale, de unde furau tot ce le ieşea în cale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri (masini de spălat, televizoare, laptopuri) despre care se bănuieşte că provin din comiterea infracţiunilor.

Pe lista spargerilor date de hoţi s-au aflat biserica din oraş şi un birou norarial.

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a beneficiat de sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigații criminale și acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, precum și de sprijinul a 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a activității infracționale derulate în cauză.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *