sâmbătă , 6 iunie 2020, 22:40
Home / Local / ”Șoseaua de centură a Hușiului trebuie să fie o prioritate pentru actualul Guvern”, consideră deputatul Aurel Căciulă

”Șoseaua de centură a Hușiului trebuie să fie o prioritate pentru actualul Guvern”, consideră deputatul Aurel Căciulă

Deputatul PSD, Aurel Căciulă, susține că șoseaua de centură a municipiului Huși trebuie să fie o prioritate pentru actualul guvern.

Această investiţie este vitală pentru municipiul Huşi, iar atât timp cât va deține mandatul de parlamentar va cere guvernanților să o aibă în vedere.

”Noi ne-am zbătut pentru ca această investiție să prinda contur. Realizarea ei este un lucru benefic pentru județul Vaslui și pentru zona Huși. Cetățenii abia aşteaptă finalizarea şoselei de centură astfel încât traficul de mare tonaj să fie scos din oraş. Cele mai mari probleme din cauza lipsei şoselei de centură le au proprietarii locuinţelor situate pe marginea drumului de la poalele dealului Moţoc. Oamenii sunt nevoiţi să suporte zilnic „cutremure” din cauza maşinilor, iar mulţi se plâng că le-a fost afectată şi structura de rezistenţă a imobilelor fie că vorbim de casele sau de blocurile din zona respectivă. S-a ajuns practic la blocarea traficului şi la deteriorarea mult mai rapidă a drumurilor din cauza tuturor camioanelor şi a tirurilor care circulă acum prin Huşi din cauză că nu există o şosea de centură. Dacă ne gândim numai la traficul spre ţările fostului bloc sovietic care se face prin Huşi”, a declarat deputatul Aurel Căciulă. 

Varianta de ocolire a municipiului Huşi va costa 366 milioane lei, inclusiv TVA, iar proiectul va fi gata în trei ani, potrivit unei Hotărâri publicată în Monitorul Oficial.

Investiția va fi în lungime de 14,4 km și este prevăzută cu două parcări şi 14 poduri şi pasaje.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Veste tristă: Președintele în exercițiu al Rotary Club Vaslui a trecut la cele veșnice!

Cu tristețe și durere in suflete, cu regrete și păreri de rău, Guvernatorul Districtului Rotary …

Fostul episcop al Hușilor va fi cercetat în libertate

Fostului episcop al Huşilor Cornel Onilă va fi cercetat în libertate, după ce judecătorii Înaltei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *