marți , 25 februarie 2020, 04:14
Home / Local / Actualitate / Minor lovit pe trecerea de pietoni în zona Traian

Minor lovit pe trecerea de pietoni în zona Traian

Un copil în vârstă de aproximativ 9 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni de pe strada Traian, în zona pieței.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat minorului îngrijiri medicale, nefiind necesar transportul ei la spital.

“Ambulanța tip C1 (terapie intensivă mobilă) a intervenit în municipiul Vaslui, pe strada Traian, pentru acordare prim ajutor medical și transport la UPU Vaslui, pentru un copil în vârstă de aproximativ 9 ani care a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *