marți , 25 februarie 2020, 05:40
Home / Local / Florin Croitoru a fost instalat oficial antrenor la Hușana Huși

Florin Croitoru a fost instalat oficial antrenor la Hușana Huși

Astăzi, Hușana Huși și-a prezentat noul antrenor. Este vorba despre Florin Dan Croitoru.

În vârstă de 41 de ani, noul tehnician al hușenilor a venit cu ambiții mari la club și speră ca la final de campionat să mențină Hușana în eșalonul 3.

”Am venit cu gânduri bune la Hușana, fiindcă am întâlnit aici niște oameni grozavi, care vor să facă o treabă bună. Cu mare drag am răspuns la chemarea lor. Știam multe despre Hușana. Cu mulți dintre oamenii de aici mă leagă prietenii. Am și urmărit evoluția echipei. Chiar am fost bucuros când în vară a promovat. Consider că e un club cu tradiție, care a dat fotbaliști în prima ligă, un club care merită să fie cel puțin la nivelul ligii 3. Vrem să facem o figură frumoasă. Ăsta este și obiectivul meu! Sper să-i fac și pe băieți să înțeleagă că trebuie să practicăm un fotbal plăcut, să avem rezultate, pentru a atrage publicul la stadion”, a spus Florin Croitoru.

Fostul antrenor principal, Cătălin Nicolau, va ocupa postul de secund la Hușana.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *