marți , 25 februarie 2020, 04:10
Home / Local / Candidatul PSD la Primăria Bârlad va fi anunțat pe 15 februarie!

Candidatul PSD la Primăria Bârlad va fi anunțat pe 15 februarie!

Organizația PSD Bârlad a anunțat că pe 15 februarie va fi desemnat candidatul social-democraților pentru alegerile de primar.

Deocamdată, au fost nominalizat posibilele nume de candidat. În cadrul Conferinței municipale, prin vot au fost desemnate trei persoane, care vor continua competiția internă, astfel încât să-și convingă colegii de partid că este cel mai în măsură să intre în bătălia electorală împotriva actualului primar liberal, Dumitru Boroș.

Este vorba despre actualul viceprimar de Bârlad, Roxana Miron Feraru, și foștii viceprimari Dorin Apostu și Traian Petcu.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Codul Portocaliu de vânt puternic a produs pagube în județ!

Pompierii militari au intervenit în municipiile Bârlad și Huși pentru degajarea unor elemente de acoperiș …

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *