duminică , 29 martie 2020, 10:22
Home / Local / Economie / VIDEO/ Oameni de afaceri din județ vor onora invitația CCIA de a participa la ”Fabricat în Moldova”

VIDEO/ Oameni de afaceri din județ vor onora invitația CCIA de a participa la ”Fabricat în Moldova”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui va organiza în perioada 29 – 30 ianuarie 2020 o misiune economică la Chișinău, cu prilejul deschiderii expoziției „Fabricat în Moldova”.

Expoziția este cea mai mare manifestare comercială a anului, organizată în R.Moldova.

Agenda misiunii cuprinde participarea la deschiderea oficială a evenimentului, program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice. De asemenea, oamenii de afaceri vasluieni care vor face deplasarea în țara vecină vor avea posibilitatea să participe la acțiuni de networking și parteneriat de afaceri, dar și la un forum pe teme economice, împreună cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova.

La eveniment participă și primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, care va semna un acord cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, pentru organizarea ”Fabricat în Moldova” la Vaslui.

INTERVIUL INTEGRAL ÎL PUTEȚI URMĂRI AICI:

Ionel Constantin, președinte CCIA Vaslui

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *