miercuri , 22 ianuarie 2020, 15:42
Home / Local / Economie / VIDEO/ Oameni de afaceri din județ vor onora invitația CCIA de a participa la ”Fabricat în Moldova”

VIDEO/ Oameni de afaceri din județ vor onora invitația CCIA de a participa la ”Fabricat în Moldova”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui va organiza în perioada 29 – 30 ianuarie 2020 o misiune economică la Chișinău, cu prilejul deschiderii expoziției „Fabricat în Moldova”.

Expoziția este cea mai mare manifestare comercială a anului, organizată în R.Moldova.

Agenda misiunii cuprinde participarea la deschiderea oficială a evenimentului, program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice. De asemenea, oamenii de afaceri vasluieni care vor face deplasarea în țara vecină vor avea posibilitatea să participe la acțiuni de networking și parteneriat de afaceri, dar și la un forum pe teme economice, împreună cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova.

La eveniment participă și primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, care va semna un acord cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, pentru organizarea ”Fabricat în Moldova” la Vaslui.

INTERVIUL INTEGRAL ÎL PUTEȚI URMĂRI AICI:

Ionel Constantin, președinte CCIA Vaslui

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *