miercuri , 22 ianuarie 2020, 17:13
Home / Local / Vasluiul are încă un secretar de stat în cabinetul Orban

Vasluiul are încă un secretar de stat în cabinetul Orban

După ce medicul Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui, a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății, a venit rândul lui Tudor Polak să ocupe o asemenea funcție, însă la Ministerul Muncii.

Actualul lider al filialei municipale PNL Vaslui este un habarnist în domeniul protecției sociale, lucrând doar în mediul privat.

Tudor Polak și-a anunțat numirea pe rețelele de socializare și promite că va avea întrevederi cu vasluienii la fiecare sfârșit de săptămână.

”Este o provocare pentru mine în plan profesional deoarece Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin instituțiile pe care le are subordonate sau sub autoritate, are un impact semnificativ asupra vieții fiecăruia dintre noi. Îmi propun ca la fiecare sfârșit de săptămână să mă întorc acasă, în municipiul Vaslui, pentru că sunt sigur că și locuitorii județului nostru vor avea nevoie de răspunsuri și rezolvări la diferitele probleme care derivă din activitatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale”, a precizat Tudor Polak pe pagina sa de facebook.


Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *