miercuri , 22 ianuarie 2020, 15:37
Home / Local / Actualitate / FOTO/ Carambol pe un drum județean din Vaslui! Un tir s-a răsturnat, iar un autoturism s-a oprit în acesta!

FOTO/ Carambol pe un drum județean din Vaslui! Un tir s-a răsturnat, iar un autoturism s-a oprit în acesta!

În această dimineață s-a înregistrat un accident, soldat cu o victimă, la fața locului ajungând un echipaj de descarcerare al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui și o ambulanță SMURD.

Accidentul s-a produs la ieșirea din municipiul Bârlad, pe DJ 243, spre Pogana.

La fața locului au fost găsite două autovehicule implicate în accident.

Un TIR s-a răsturnat perpendicular, blocând drumul, iar un autoturism a intrat în autovehiculul pentru transport de mare tonaj.

Șoferul autoturismului a fost găsit încarcerat, iar soția acestuia a suferit un atac de panică.

”S-a acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului, acesta fiind scos în viață, dar cu multiple traumatisme. Victima accidentului, un bărbat în vârstă de aproximativ 18 ani, a fost transportată în stare de conștiență la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad de către un echipaj tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Femeia care a suferit atacul de panică a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanța tip B2 (EPA) aparținând Detașamentului de Pompieri Bârlad, după care a fost transportată la CPU Bârlad”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al IJSU Vaslui.

Șoferul TIR-ului a suferit ușoare contuzii și a refuzat transportul la o unitate medicală.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *