miercuri , 22 ianuarie 2020, 15:27
Home / Local / Actualitate / FOTO/ Bătrână din Bârlad, găsită de pompieri inconștientă în propriul apartament!

FOTO/ Bătrână din Bârlad, găsită de pompieri inconștientă în propriul apartament!

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit în localitate, pe strada Siret, pentru salvarea unei bătrâne, căzută în locuință.

S-a intervenit cu trei autospeciale: o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare și deblocare, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, precum și o ambulanță tip B2 (EPA).

”Pompierii militari au pătruns în apartament și au găsit o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 ani, căzută cu fața în jos. Victimei i s-a acordat primul ajutor medical, după care a fost preluată de un echipaj al ambulantei tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al IJSU Vaslui.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *