miercuri , 22 ianuarie 2020, 17:19
Home / Local / Actualitate / POGANA/ O fată de 8 ani a fugit de acasă după ce ar fi fost agresată de mama vitregă

POGANA/ O fată de 8 ani a fugit de acasă după ce ar fi fost agresată de mama vitregă

O fată de 8 ani din localitatea Măscurei, comuna Pogana, a fugit de acasă, duminică, după ce ar fi fost agresată de mama vitregă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, fata a fost găsită de o femeie care o cunoştea şi care s-a îngrijorat când a văzut-o singură.

„Femeia a anunţat la numărul de urgenţă 112 faptul că a găsit minora undeva în proximitatea unui drum comunal şi a spus că fetiţa plângea, susţinând că a fost agresată de mama vitregă. În cauză, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Fata a fost preluată de o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

„A fost transportată la spital, unde a fost consultată de medici, constatându-se că este clinic sănătoasă. De la spital a fost transportată la un centru pentru copii”, a precizat directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Din primele informaţii, se pare că minora locuia împreună cu mama vitregă, tatăl fiind plecat la muncă într-un judeţ învecinat.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a demarat verificări în acest caz.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *