duminică , 9 august 2020, 20:10
Home / Local / Actualitate / Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” va găzdui expoziția de pictură ”Timpul din adâncuri” a artistului Mihai Coțovanu

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” va găzdui expoziția de pictură ”Timpul din adâncuri” a artistului Mihai Coțovanu

Sub egida „Zilei Culturii Naționale”, Consiliul Județean Vaslui și Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui vă invită miercuri, 15 ianuarie 2020, ora 1300, în Sala „Arta” a muzeului, la vernisajul Expoziției de pictură „Timpul din adâncuri”, semnată de artistul Mihai Coțovanu. Totodată, va avea loc și lansarea albumului acestei expoziții.

”Asiduu creator plastic în urbea Iașului, MIHAI COŢOVANU ne oferă oadevărată „înnobilare prin frumos” și o elegantă estetică a sufletului său, nu numai prin maniera de a picta clasic, ci și prin modul inedit de interpretare a stărilor afective din lucrările sale plastice. Dintre acestea, se remarcă portretizările stărilor de spirit și chiar pitorescul peisajelor legate de universul eminescian”, a declarat Ramona Mocanu, directorul muzeului vasluian și organizatorul evenimentului.

Activitatea va continua cu un microrecital de pian – susținut de elevii Asociației „DuoArt Studio Parfeni &Trufia” Vaslui, coordonați de profesorul Galina Parfeni.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Grav accident rutier pe strada Traian. Trei persoane au ajuns la spital, din care una a fost transferată la Iași.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale cu module pentru descarcerare, o ambulanță …

Zeci de mii de hectare cu culturi compromise în județ

Până la această dată, suprafaţa totală declarată de producătorii agricoli ca fiind afectată de secetă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *