miercuri , 22 ianuarie 2020, 17:07
Home / Local / Actualitate / Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” va găzdui expoziția de pictură ”Timpul din adâncuri” a artistului Mihai Coțovanu

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” va găzdui expoziția de pictură ”Timpul din adâncuri” a artistului Mihai Coțovanu

Sub egida „Zilei Culturii Naționale”, Consiliul Județean Vaslui și Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui vă invită miercuri, 15 ianuarie 2020, ora 1300, în Sala „Arta” a muzeului, la vernisajul Expoziției de pictură „Timpul din adâncuri”, semnată de artistul Mihai Coțovanu. Totodată, va avea loc și lansarea albumului acestei expoziții.

”Asiduu creator plastic în urbea Iașului, MIHAI COŢOVANU ne oferă oadevărată „înnobilare prin frumos” și o elegantă estetică a sufletului său, nu numai prin maniera de a picta clasic, ci și prin modul inedit de interpretare a stărilor afective din lucrările sale plastice. Dintre acestea, se remarcă portretizările stărilor de spirit și chiar pitorescul peisajelor legate de universul eminescian”, a declarat Ramona Mocanu, directorul muzeului vasluian și organizatorul evenimentului.

Activitatea va continua cu un microrecital de pian – susținut de elevii Asociației „DuoArt Studio Parfeni &Trufia” Vaslui, coordonați de profesorul Galina Parfeni.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *