miercuri , 22 ianuarie 2020, 16:30
Home / Local / Actualitate / FOTO/ Grădinița din Pribești, cuprinsă de flăcări! Din fericire nu au existat victime!

FOTO/ Grădinița din Pribești, cuprinsă de flăcări! Din fericire nu au existat victime!

Localnicii din Pribești, comuna Codăești au alertat pompierii, după ce au văzut că iese fum din acoperișul grădiniței din sat.

Trei autospeciale ale Detașamentului de pompieri Vaslui au fost trimise la fața locului, din care două au fost autospeciale cu apă și spumă.

Pompierii au reușit să limiteze proporțiile incendiului, fiind afectat doar planșeul și acoperișul unității școlare.

”Incendiul a fost stins fără probleme. Au ars circa 10 mp de planșeu și astereala din lemn. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coș de fum neprotejat față de materialele combustibile din apropiere”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

La intervenție au participat și voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Codăești, care au trimis în zonă un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă.

Inspectorul general şcolar adjunct, Cristiana Botan, a declarat că, în cursul zilei de luni, cei peste 20 de preşcolari de la Grădiniţa Pribeşti nu vor învăţa, ei urmând să îşi reia activitatea, începând de marţi, într-o sală care va fi amenajată în incinta şcolii.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *