luni , 1 iunie 2020, 18:43
Home / Local / Actualitate / Vasluian reținut pentru furt

Vasluian reținut pentru furt

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 29 ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin plângere de către șeful unei stații de carburanții din localitate, cu privire la faptul că, în ziua de 03 ianuarie a.c., o persoană necunoscută a sustras o sticlă de băuturi alcoolice de pe un raft al magazinului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea persoanei bănuite, respectiv un bărbat de 29 de ani din municipiul Vaslui. Totodată, au stabilit și faptul că, bărbatul este bănuit de comiterea altor patru furturi, din incinta unor societăți comerciale vasluiene, prejudiciul total fiind de aproximativ 1000 lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Despre Cristian LAPA

Vezi şi

Mesajul inspectorului general școlar, Gabriela Plăcintă, pentru absolvenții promoției 2020!

Dragi elevi, Pentru voi, elevii claselor a XII-a, a răsunat vineri ultimul clopoțel, un clopoțel …

Gaz metan în comuna Bălteni! A fost semnat contractul de concesiune a serviciului către Gaz Est!

Autoritățile din comuna Bălteni se pregătesc de o investiție majoră în comunitate Este vorba despre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *