miercuri , 22 ianuarie 2020, 16:42
Home / Local / Actualitate / Vasluian reținut pentru furt

Vasluian reținut pentru furt

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 29 ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin plângere de către șeful unei stații de carburanții din localitate, cu privire la faptul că, în ziua de 03 ianuarie a.c., o persoană necunoscută a sustras o sticlă de băuturi alcoolice de pe un raft al magazinului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea persoanei bănuite, respectiv un bărbat de 29 de ani din municipiul Vaslui. Totodată, au stabilit și faptul că, bărbatul este bănuit de comiterea altor patru furturi, din incinta unor societăți comerciale vasluiene, prejudiciul total fiind de aproximativ 1000 lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *