duminică , 29 martie 2020, 08:21
Home / Local / Actualitate / FOTO: Fantasia a dăruit ”Colindul ninsorii” elevilor de la Colegiul Național ”Unirea” Focșani

FOTO: Fantasia a dăruit ”Colindul ninsorii” elevilor de la Colegiul Național ”Unirea” Focșani

Aula ”Mihai Eminescu” de la Colegiul Național ”Unirea” Foșcani s-a dovedit un spațiu generos și prietenos pentru corala Fantasia, care a dăruit elevilor și dascălilor de la această prestigioasă instituție de învățământ un concert de Crăciun, intitulat ”Colindul ninsorii”, care nu va fi uitat așa de curând.

Valuri de superlative și aplauze au avut parte, la final, fetele pregătite de profesorul Vasile Negură.

Glasurile de îngeri ale Fantasiei au impresionat, unii spectatori lăcrimând de bucurie, martori la un eveniment artistic de excepție.

”Praznic luminos”, ”Domnuleț și domn din cer” sau ”Urare” au reușit să smulgă aplauze meritate.

Însă, piesa ”Feliz navidad”, interpretată de profesorul Vasile Negură, a uimit o sală întreagă, care a reacționat ca la un concert al unui artist recunoscut pe plan internațional.

La ”Ave Maria”, publicul a ascultat piesa în picioare, iar aplauzele îndelungi au arătat respectul câștigat de fetele de la Fantasia, care au oferit cu adevărat o ”Seară de vis”.

”Am asistat la un spectacol absolut minunat, pe care l-am primit așa cum a și fost, drept cadou de la Palatul copiilor din Vaslui, cadou de la Vaslui, un oraș drag sufletului meu, pentru că acolo mi-am început cariera didactică, și în mod special un cadou de la vechiul meu prieten , Sorin Popoiu, și sper mai noul nostru prieten, Vasile Negură. Cuvintele sunt prea sărace ca să spun ce emoții au stârnit în rândul elevilor colegiului și al colegilor mei”, a declarat Cornel Noană, directorul Colegiului Național ”Unirea” (CNU) Foșcani, care a conferit medalia aniversară ”150 ani de la înființarea CNU” profesorilor Vasile Negură și Sorin Popoiu, în semn de prețuire pentru minunatul concert oferit.

Fantasia continuă șirul concertelor de colinde la Râșești, spectacol programat vineri, 20 decembrie, de la ora 17.

Sâmbătă, corala vasluiană va concerta alături de Corul Armonia, la Biserica ”Sf.Ioan Botezătorul” Vaslui, iar duminică va susține un alt concert la Catedrala Episcopală de la Huși.

Ultimul spectacol din acest an este programat pe 24 decembrie, în Centrul Vasluiului, când Primăria va dărui daruri copiilor în ajun de Crăciun.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *