vineri , 3 aprilie 2020, 02:42
Home / Local / Învăţămant / Elevii Școlii ”Alexandra Nechita” au organizat Târgul de Crăciun!

Elevii Școlii ”Alexandra Nechita” au organizat Târgul de Crăciun!

Toți elevii Școlii ”Alexandra Nechita” Vaslui, care și-au propus să aducă zâmbetul pe chipurile colegilor de școală aflați în situații speciale, au participat la activitatea de strângere de fonduri, organizată la parterul școlii,  fie vânzând: cărți, jucării,  felicitări, ornamente de Crăciun, dulciuri, fie  cumpărând o parte dintre produsele prezentate.

Banii strânși  în cadrul Târgului de Crăciun vor ajunge la colegii, care au nevoie de hăinuțe, rechizite, cărți, pentru a participa la și a se pregăti pentru ore în fiecare zi. 

Zâmbetul, implicarea, dorința de a dărui și entuziasmul copiilor au  molipsit întregul colectiv de preșcolari, elevi și cadre didactice ale școlii.

Activitatea a fost organizată de Consiliul Elevilor și coordonată de prof. consilier școlar Luca Daniela și consilier educativ- învățător Văleanu Ionica.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Un vasluian a fugit cu o mașină furată, însă a fost prins la scurt timp de polițiști

Un bărbat din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din …

Vasluian arestat pentru ultraj, după ce a lovit un polițist, iar pe un altul l-a împins

Un bărbat de 39 de ani, din Stănilești, județul Vaslui, a fost reținut și ulterior …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *