marți , 21 ianuarie 2020, 21:31
Home / Local / Actualitate / Tânăr din Băcești reținut de polițiști, după ce și-a bătut tatăl și concubina cu toporul!

Tânăr din Băcești reținut de polițiști, după ce și-a bătut tatăl și concubina cu toporul!

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești  au fost sesizați, prin  apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 20 ani,  din comuna Băcești, județul Vaslui, i-a aplicat tatălui său, respectiv concubinei sale, mai multe lovituri cu toporul, în zona capului și peste corp.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit  faptul că, bărbatul de 20 ani, locuiește în localitatea Băcești, împreună cu tatăl său, în vârstă  de 52 ani, cu concubina sa, în vârstă de 20 ani și doi copii minori.

Bărbatul are antecedente penale și se află în prezent sub măsura controlului judiciar, măsură ce a fost dispusă la data de 22 septembrie 2019.

Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o pe femeie cu pumnii și picioarele, precum și cu zona de fier a unui topor.

Acesta i-a aplicat mai multe lovituri și tatălui său, atât cu muchia ascuțită a toporului, cât și cu partea opusă acesteia.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă. 

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *