joi , 13 august 2020, 15:41
Home / Local / Actualitate / Tânăr din Băcești reținut de polițiști, după ce și-a bătut tatăl și concubina cu toporul!

Tânăr din Băcești reținut de polițiști, după ce și-a bătut tatăl și concubina cu toporul!

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești  au fost sesizați, prin  apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 20 ani,  din comuna Băcești, județul Vaslui, i-a aplicat tatălui său, respectiv concubinei sale, mai multe lovituri cu toporul, în zona capului și peste corp.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit  faptul că, bărbatul de 20 ani, locuiește în localitatea Băcești, împreună cu tatăl său, în vârstă  de 52 ani, cu concubina sa, în vârstă de 20 ani și doi copii minori.

Bărbatul are antecedente penale și se află în prezent sub măsura controlului judiciar, măsură ce a fost dispusă la data de 22 septembrie 2019.

Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o pe femeie cu pumnii și picioarele, precum și cu zona de fier a unui topor.

Acesta i-a aplicat mai multe lovituri și tatălui său, atât cu muchia ascuțită a toporului, cât și cu partea opusă acesteia.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă. 

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un tânăr din Văleni, pericol public pe străzile din Vaslui! Polițiștii l-au prins băut la volan!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Poliției Rutiere Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor …

Hușean, în stare de ebrietate, a acroșat o tânără, în timp ce manevra mașina cu spatele

Polițiștii Biroului Poliției Rutiere Huși au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *