duminică , 29 martie 2020, 10:51
Home / Local / CSM Vaslui-Dinamo 33-36 (17-20): Onorabili!

CSM Vaslui-Dinamo 33-36 (17-20): Onorabili!

CSM Vaslui a început returul sezonului regular cu o înfrângere în fața liderului și campioanei României, Dinamo, scor 33-36.

Rezultatul este unul onorabil, ținând cont de CV-ul jucătorilor bucureșteni și de faptul că este una dintre cele mai bune echipe din Champions League, calificându-se în play-off fără înfrângere.

Vasluienii au făcut din nou foarte multe greșeli în ofensivă, iar apărarea nu a fost constantă.

Astfel, Dinamo a forțat cât a trebuit, ținându-și mai mereu adversara la o distanță de 4-5 goluri.

Gazdele au avut șansa lor în repriza a doua, când s-au apropiat la două goluri, 30-32, însă nu a ținut ritmul, astfel că dinamoviștii s-au dus imediat la diferenșa de cinci goluri.

S-a terminat 33-36, iar CSM Vaslui mai coboară un loc, ajungând pe 12, cu 15 puncte, la șapte puncte distanță de locul 8, ultimul care duce în play-off.

Pentru formația antrenată de Leonard Bibirig au marcat Gabriel Cumpănici 6, Andrei Popa 6, Florin Acatrinei 4, Alin Petrea 4, Sebastian Polocoșer 3, Andrei Voinea 3, Vladimiri Carali 2, Maksym Karamyshev 2, Aliaksei Khadkevich 1, Darius Dragon 1, Bogdan Cîrchea 1.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *