miercuri , 22 ianuarie 2020, 16:05
Home / Local / Cel mai vechi angajat al Prefecturii va deveni subprefect!

Cel mai vechi angajat al Prefecturii va deveni subprefect!

Dumitru Ciomaga are cele mai mari șanse să ocupe funcția de subprefect al județului Vaslui, post rămas vacant, după ce Mircea Gologan a fost numit prefect.

Dumitru Ciomaga ocupă, în prezent, funcția de consilier la Resurse Umane în cadrul Instituției Prefectului și este cel mai vechi salariat.

De profesie inginer, viitorul subprefect deține mai multe terenuri, case și un apartament, dar și mai multe depozite bancare, împreună cu soția, conform declarației de avere.

Postul de subprefect a fost atribuit PMP, filiala din Vaslui nominalizându-l și pe Narcis Poiană, fost salariat al Prefecturii și în prezent secretar al comunei Laza.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *