duminică , 29 martie 2020, 11:12
Home / Local / Iad în loc de casă, pentru doi copii din Vaslui! Doi frați, violați de tatăl vitreg!

Iad în loc de casă, pentru doi copii din Vaslui! Doi frați, violați de tatăl vitreg!

Doi copii în vârstă de cinci ani, respectiv opt ani din localitatea Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, au fost violați de concubinul mamei lor, un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Poliţia a fost sesizată despre abuzurile bărbatului în luna octombrie chiar de către mama celor două victime. Fiul cel mare i-a povestit că în timp ce era internată în spital cu cel de-al treilea frate – un bebeluş de cinci luni, tatăl vitreg i-a abuzat sexual atât pe el, cât şi pe fratele de cinci ani.

Imediat, Poliţia a declanşat cercetări şi a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui. Prima măsură dispusă a fost scoaterea celor doi fraţi din familie, ulterior şi a bebeluşui, şi plasarea lor în grija unor asistenţi maternali profesionişti.

Ancheta Poliţiei şi cea a Protecţiei Copilului aveau să scoată la iveală condiţiile degradante în care trăiau copiii.

Cei doi parteneri locuiau împreună din luna iulie. Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au descoperit că începând cu luna august, concubinul îi supunea pe cei doi băieţi ai partenerei sale la perversiuni sexuale, iar dacă nu îi îndeplineau fanteziile, îi agresa fizic.

Mai bine de o lună le-a fost necesar poliţiştilor din Vaslui să adune probele ce îl încriminează pe agresor.

Iniţial, agresorul a negat acuzaţiile aduse împotriva sa, însă ulterior pus în faţa probelor, a cooperat cu anchetatorii recunoscându-şi parţial faptele.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *