miercuri , 22 ianuarie 2020, 15:32
Home / Local / Ceața l-a derutat pe un vasluian, însă a fost găsit de pompieri după 9 ore de căutări

Ceața l-a derutat pe un vasluian, însă a fost găsit de pompieri după 9 ore de căutări

Timp se nouă ore, mai multe echipaje de pompieri, jandarmi și polițiști au căutat o persoană rătăcită în zona comunei Cozmești. Un bărbat în vârstă de 31 ani anunțase prin numărul unic de urgență 112 că s-a rătăcit și că bănuiește că s-ar afla pe undeva prin zona Fâstâci, Cozmești.

Echipa de căutare – salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui și grupa operativă constituită la nivelul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui au început căutările în zona indicată de persoana rătăcită, dar din cauza ceții dense și a informațiilor oarecum contradictorii oferite de aceasta, acțiunea de căutare salvare a fost mult îngreunată.

În sprijinul pompierilor vasluieni au sosit șapte jandarmi, patru polițiști și angajați ai Romsilva.

”După aproximativ nouă ore de căutare, persoană rătăcită a fost găsită în apropiere de pădure, pe raza comunei Gârceni. Persoana rătăcită se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsită, era speriată și suferea de frig. Barbatului i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost dus să se încălzească, iar acum este transportat spre locuința sa din satul Fâstâci, comuna Cozmești”, a spus Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *