miercuri , 22 ianuarie 2020, 16:49
Home / Local / Minaur-CSM Vaslui 30-21 (15-11): Aniversare cu gust amar pentru Bibirig!

Minaur-CSM Vaslui 30-21 (15-11): Aniversare cu gust amar pentru Bibirig!

CSM Vaslui a suferit una dintre cele mai severe înfrângeri din actualul sezon, în fața lui Minaur Baia Mare, scor 21-30.

Vasluienii au contat doar în prima repriză, unde timp de 22 de minute au fost la conducere, având în Valentin Petrila un portar de excepție.

Handbaliștii pregătiți de Leonard Bibirig au înscris aproape la fiecare atac și cei prezenți se așteptau la o victorie facilă a oaspeților.

N-a fost să fie! Băimărenii au preluat pentru prima dată conducerea abia în min. 22 (11-10) și au intrat la pauză cu un avantaj nesperat (15-11), după modul în care s-au desfășurat ostilitățile în prima parte a meciului.

După pauză, jocul a fost la discreția gazdelor, care, chiar dacă au avut șase minute în care nu au înscris, s-au impus în final fără probleme, scor 30-21.

Astfel, Leonard Bibirig a avut parte de o aniversare cu gust amărui, tehnicianul împlinind astăzi vârsta de 49 de ani.

De remarcat excesul de zel al observatorului FRH, Doru Manea, care a ținut neapărat să se remarce la un meci liniștit care nu a ridicat nicio problemă arbitrilor.

CSM Vaslui: Petrila (9 intervenții, a apărat 2 de 7m), Erhan (3, apărat un 7m), Pralea – Carali 6, Acatrinei 5, Amihăesi 4 (1 din 7m), Karamishev 2 (din 7m), Polocoșer 1, Cumpănici 1, Cîrchea 1, Petrea 1, Dragon, Khadkevich, Voinea. Antrenor: Leonard Bibirig.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 22 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Romii din Murgeni, ”măturați” de polițiști! 5 dintre membrii clanurilor de țigani au fost ridicați de mascați!

Peste 100 de polițiști și jandarmi au descins la primele ore ale dimineții în cartierul …

Alertă/ Protecția Copilului are bani de salarii doar pentru 3 luni! Se lasă cu disponiblizări!

În acest an, din bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *