marți , 21 ianuarie 2020, 21:31
Home / Sport / Minaur-CSM Vaslui, joi, ora 18

Minaur-CSM Vaslui, joi, ora 18

Joi, 28 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, sala de sport a Școlii nr. 5 “Vasile Alecsandri” va fi gazda partidei CS Minaur Baia Mare – CSM Vaslui, din cadrul etapei a 12-a (penultima a turului) din Liga Zimbrilor la handbal masculin. Partida va fi arbitrată de cuplul format din Mihai Potîrniche (București) și Marian State (Buzău), în timp ce observator va fi Doru Manea (București).

Este un meci important pentru ambele echipe, care își doresc un loc între primele opt (primul obiectiv de îndeplinit). După cum s-a văzut în ultimele etape, Dinamo pare să fie excepția din Liga Zimbrilor, adică o echipă care arareori pierde puncte, în rest, orice echipă poate bate pe oricine.

Minaur și Vaslui vin după înfrângeri: băimărenii au pierdut la limită meciul de la Focșani, în timp ce trupa pregătită de fostul jucător al echipei Minaur, Leonard Bibirig, a pierdut acasă cu Steaua.

”Ne concentrăm pe meciul cu Minaur. Încercăm să scoatem puncte la Baia Mare. Orice meci este important pentru noi. Toate sunt la fel de dificile. Nu poți spune că astăzi este ok, joc cu echipă mai puțin bună și obțin fără probleme toate punctele puse în joc. Totul contează cum te prezenți la ora meciului. Dacă ești sută la sută cu sufletul implicat în joc, ai șanse să obții toate punctele”, a spus Bogdan Pralea.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Minaur-CSM Vaslui 30-21 (15-11): Aniversare cu gust amar pentru Bibirig!

CSM Vaslui a suferit una dintre cele mai severe înfrângeri din actualul sezon, în fața …

Vasluianul Ștefan Ștefanovici, convocat la România U18

Ștefan Ștefanovici, de la Sporting Vaslui, va participa alături de naționala României U18 la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *