luni , 19 octombrie 2020, 17:02
Home / Local / Actualitate / Video:Drum comunal nou, inaugurat în comuna Vetrișoaia

Video:Drum comunal nou, inaugurat în comuna Vetrișoaia

A fost tăiată panglica inaugurală pentru un drum din comuna Vetrișoaia, modernizat cu fonduri prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Este vorba despre o porțiune de peste cinci kilometri, care arată acum ca în zonele urbane.

”Sunt mulțumit de calitatea lucrărilor, sper ca și locuitorii acestui sat să fie mulțumiți de ceea ce am realizat. Cred că am respectat lucrarea la milimetru, în raport cu contractul câștigat pe baza licitației publice”, a spus Ioan Ciomaga, managerul firmei de construcții.

Primăria comunei Vetrișoaia mai are pregătiți încă 7 km de drum, care vor intra la reabilitare anul viitor.

„Am început să lucrez la acest proiect în 2016, imediat ce am ajuns la primărie, știind că oamenii din comuna Vetrișoaia merită să aibă și ei drumuri asfaltate, așa cum au alte comune din județ. Se pare că am reușit, după ani de zile, la momentul în care tai panglica acestor drumuri, pentru că lucrările executate de Viacons Rutier sunt de cea mai bună calitate, iar oamenii din comună sunt foarte mulțumiți. Mulți locuitori ai Vetrișoaiei nu au visat că vor avea asfalt în poartă”, a spus primarul comunei Vetrișoaia, Corneliu Stângă.

Vicepreședintele CJ, Ciprian Trifan, a precizat că la nivel de județ sunt 62 de proiete pentru reabilitarea infrastructurii prin PNDL.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Moldovean inventiv: Tigări ascunse în căptușeala unei valize, găsite polițiștii de frontieră în compartimentul tahografului și pe cutia de viteză a unui camion

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *