luni , 19 octombrie 2020, 22:49
Home / Local / Actualitate / Sute de locuri de muncă disponibile la Bursa pentru absolvenți

Sute de locuri de muncă disponibile la Bursa pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi organizată astăzi, 18 octombrie, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, persoanele care doresc să se angajeze au avut de ales dintr-un număr de 270 locuri de muncă puse la dispoziţie de 38 agenţi economici din judeţ.

Acţiunea s-a desfăşurat concomitent la Vaslui, Bârlad și Huși.

Acţiunea fost organizată cu scopul de a veni, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi angajatorilor care nu au avut posibilitatea selecţionării personalului necesar activităţilor din cadrul firmei. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită.

”Din  cei peste 1000 de agenţi economici din judeţ contactaţi de către AJOFM Vaslui, în vederea identificării cererii de forţă de muncă, au confirmat participarea la bursă 38 care au oferit 270 locuri de muncă vacante (la Vaslui 12 firme au oferit 137 locuri de munca,  la Bârlad 6 firme – 52 posturi şi la Huşi 20 firme – 81 posturi). Dintre acestea 10 se adresează persoanelor cu studii superioare şi 260 persoanelor fără studii superioare”, a declarat Aurora Tiribeja, directorul AJOFM Vaslui.

La bursa locurilor de muncă au participat 850 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Au fost selectați în vederea încadrării un număr de 57 persoane.

La Bursă au participat și 352 de elevi ai claselor terminale din cadrul a 9 unități de învațământ din judeţ, acţiunea organizata de AJOFM Vaslui oferindu-le viitorilor absolvenţi posibilitatea unui prim contact cu piaţa muncii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un moldovean intenționa să ajungă în Germania, utilizând un permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Un moldovean a încercat să treacă granița cu permisul suspendat!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *