miercuri , 28 octombrie 2020, 09:41
Home / Sport / CSM Vaslui – Dunărea Călărași, scor 22-27

CSM Vaslui – Dunărea Călărași, scor 22-27

Vasluienii nu au reușit să plece victorioși din deplasarea de la Călărași. Așa cum a anticipat antrenorul Leonard Bibirig, adversara a fost mult mai omogenă și a reușit să facă o a doua repriză perfectă, impunându-se cu scorul de 27-22.

Oaspeții au rezistat doar 40 de minute, perioadă în care cele două echipe au mers aproape cap la cap.

În prima repriză, formația vasluiană a avut cea mai clară diferență în minutul 21, când conducea cu trei goluri avans, scor 11-8.

Din minutul 41, călărășenii au avut un prim avans de trei goluri, scor 19-16, avantaj pe care l-au păstrat până cu cinci minute înainte de fluierul final.

La scorul de 24-21, gazdele au avut o consecutivă de două goluri, asigurându-și liniștea necesară, scorul final fiind de 27-22.

”Un meci cu două reprize diametral opuse. A fost prima repriză pe care am controlat-o noi. A doua repriză a aparținut gazdelor. Îi felicit! Au meritat victoria! În a doua repriză am făcut foarte multe greșeli tehnice și am ratat foarte mult. Dacă nu mă înșel am avut 12 ratări și 18 greșeli numai în repriza a doua. Rămâne să vizionăm meciul, să vedem unde am greșit și nu rămâne decât să pregătim cât mai bine meciurile viitoare”, a declarat Leonard Bibirig, antrenorul CSM Vaslui.

Acatrinei 4, Karamyshev 3, Amihăesi 3, Khadkevich 2, Petrea 2, Voinea 2, Alex Farcaș 1, Polocoșer 1, Popa 1, R.Farcaș 1, Dragon 1 și Cumpănici 1 au fost marcatorii lui CSM Vaslui.

Chiar dacă a pierdut, CSM Vaslui se menține pe locul 8 în Liga Zimbrilor, cu 9 puncte, și un meci mai puțin disputat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *