joi , 22 octombrie 2020, 08:19
Home / Local / Actualitate / Bărbat din Bârlad, reținut pentru tâlhărie

Bărbat din Bârlad, reținut pentru tâlhărie

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat de 41 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Polițiștii bârlădeni au fost sesizați  de  către o femeie de 80 ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că, în noaptea de  01/02.10.2019, un bărbat a sărit gardul locuinţei şi a pătruns în interiorul acesteia, ameninţând-o cu un cuţit.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, bărbatul de 41 ani, înarmat cu un cuţit şi având faţa acoperită cu un fes, a pătruns în curtea locuinţei persoanei vătămate, prin escaladarea  gardului împrejmuitor şi ulterior  în interiorul acesteia, în momentul în care victima a ieşit să verifice de ce latră câinii.  Imediat  bărbatul  a lovit-o şi, deşi nu i-a cerut bani a început să caute bani și bunuri de valoare prin poșetă dar și prin locuinţă. La scurt timp persoana cercetată a părăsit locuinţa, fără a sustrage vreun bun.

Victima a suferit agresiuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în data de 16 octombrie a.c., urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Vaslui, în stare critică, după ce a căzut de la etaj

Ambulanța SMURD tip C1 (TIM), încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului …

Un hușean a intrat cu mașina într-o conductă de gaze

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *