marți , 15 octombrie 2019, 07:56
Home / Sport / Vasluianul Vasile Mogoș, convocat,la naționala României

Vasluianul Vasile Mogoș, convocat,la naționala României

Vasile Mogoş (26 de ani) este surpriza pregătită de Cosmin Contra pentru dubla pe care selecţionata României o va desfăşura împotriva celor de la Insulele Feroe şi Norvegia, pentru preliminariile EURO 2020.

La sosirea în România, acesta a acordat un interviu în care a recunoscut că a plâns în momentul în care a aflat că se află pe lista celor 24 de “tricolori” pe care mizează selecţionerul. Mogoş se află la prima convocare în lotul definitiv al României, după ce anterior a mai fost prezent în lotul lărgit.

“Sigur. Toţi la fel (n.r. din familia sa), pentru că suntem toţi legaţi (n.r. de România), mai ales tata, care e plecat de mulţi ani în Italia. Cred că e un vis pe care toţi îl au. Când eşti mic, e greu să crezi în chestiile astea. Numai prin muncă te gândeşti că toate visurile pot fi împlinite”, a declarat Mogoş pentru ProX.

Vasile Mogoş nu a evoluat niciodată în fotbalul mare în ţara natală. Născut în Vaslui, acesta a emigrat împreună cu familia în Italia, acolo unde a jucat toată cariera sa.

În cadrul aceluiaşi interviu, acesta a recunoscut că nu îi cunoaşte decât pe trei dintre cei 24 de fotbalişti din lotul lui Contra, care au evoluat, la rândul lor, în Italia.

“Îl cunosc pe Puşcaş, am jucat cu el în Italia, şi cu Ştefan Radu. L-am cunoscut şi pe Chiricheş, într-un amical cu Napoli”, a mai spus Mogoş.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Maksym Karamyshev a fost convocat la naționala Ucrainei

Maksym Karamyshev a fost convocat de selecționerul Sergei Bebeshko la naționala Ucrainei. Jucătorul lui CSM …

Hușana Huși-FC 2 Botoșani 2-1 (0-1)

Hușana Huși a obținut trei puncte de aur în fața celei de a doua echipe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *