marți , 20 octombrie 2020, 21:21
Home / Local / Actualitate / Caravana „Jocurile Științei” a ajuns la Vaslui

Caravana „Jocurile Științei” a ajuns la Vaslui

Împreună cu Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Asociația „Explorer Science Centre” Buzău organizează Expoziția interactivă „Jocurile Științei”, în perioada 2 – 30 octombrie 2019, la Sala Multimedia a muzeului vasluian.

Elevii de toate vârstele și nu numai ei se vor putea bucura de o experiență interactivă unică, în cadrul căreia au ocazia de a învăța prin distracție lucruri noi, jucându-se cu ochelari 3D Oculus Rift, microscoape digitale performante, roboți, ozoboți și cu multe alte lucruri inedite. Ei vor putea face scanare, proiectare și imprimare 3D.

Experiența educativă este bazată pe tururile ghidate, sub forma unui antrenament pentru creier.

Un tur durează 80 de minute și poate fi susținut cu un număr de maxim 35 de copii pe fiecare tur, în acest mod fiecare copil va putea înțelege și interacționa cu exponatele.

Manifestarea este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui și cu Rotary Club Vaslui, având și sprijinul Primăriei Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *