vineri , 21 februarie 2020, 19:51
Home / Local / Actualitate / O familie din Huși a pierit într-un cumplit accident rutier

O familie din Huși a pierit într-un cumplit accident rutier

Printre cei patru vasluieni care și-au pierdut viața în cumplitul accident produs pe raza județului Iași se regăsea o familie cunoscută din Huși.

În urma impactului, Victor Danilcenco (52 de ani), Manuela Danilcenco (51 de ani) și fiul lor, Theodor (23 de ani), au murit pe loc. În autoturism se mai afla și iubita fiului familiei Danilcenco, originară din municipiul Vaslui, Ana Burduja (22 de ani).

Tragedia a șocat întreaga comunitate din Huși, familai Danilcenco fiind un model, iar Manuela era un dascăl îndrăgit de elevi și profesori.

”Mi-e foarte greu să vorbesc la trecut. Încep prin a vă mulțumi pentru sprijinul și atenția dumneavoastră pe care ați arătat-o față de noi pe parcurul anilor în care ne-ați fost dirigintă. Pentru mine ați fost un exemplu pe care nu pot să-l uit! Am avut atât de multe lucru de învățat de la dumneavoastră, v-am admirat pentru toată corectitudinea și personalitatea puternică de care ați dat dovadă. Îmi cer iertare pentru zilele în care mi-ați părut imposibilă, deși știam că aveți dreptate. Ne-ați părăsit atât de repede, iar când ne-ați părăsit ați plecat cu o parte din inimile noastre. Ați fost și veți rămâne cea mai bună dirigintă. Ați zburat zburat atât de repede încât nu ne-ați dat șansa de a ne reîntâlni. D-zeu să vă ierte”, a scris una dintre eleve.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un apartament din Vaslui a luat foc!

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă …

Cinci tineri, care au agresat un alt tânăr, reținuți de polițiști

Cinci bărbați, cu vârste între 17 și 23 de ani, din localitățile Deleni și Muntenii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *