sâmbătă , 24 octombrie 2020, 14:16
Home / Local / Actualitate / Vasluienii sunt așteptați la concertul Filarmonicii din Chișinău

Vasluienii sunt așteptați la concertul Filarmonicii din Chișinău

În centrul Vasluiului, va avea loc un spectacol de excepție susținut de Orchestra Simfonică a Companiei ”Teleradio-Moldova” și maestrul Eugen Doga.

Evenimentul este organizat de Primăria Vaslui, Consiliul Județean și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) și dedicat, în primul rând, celor de vârsta a treia cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

Astfel, vasluienii vor avea privilegiul să asiste timp de două ore la un răsfăț muzical și mai ales să asculte creațiile celui renumit în toată lumea pentru valsul ”Gramophone”, considerat de UNESCO una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX.

”Avem solicitări pentru acest spectacol nu numai din județul nostru, ci și din alte localități din Moldova, precum Iași, Piatra Neamț, Focșani ori Bacău. Acesta este un semn al prețuirii pe care-l avem noi față de opera artistului Eugen Doga”, a declarat directorul CJCPCT Vaslui, Lucian Onciu.

În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va desfășura în Sala Polivalentă, accesul fiind, de asemenea, liber, în limita celor 1.200 de locuri disponibile.

 

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *