sâmbătă , 24 octombrie 2020, 14:27
Home / Local / Actualitate / Tâlhari reținuți de polițiștii

Tâlhari reținuți de polițiștii

Poliţiştii Secției de Poliție nr. 1 Vaslui au reţinut doi bărbați, din comuna Poieneşti,  județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Vaslui au probat activitatea infracțională  a doi bărbaţi, de 31 ani, respectiv 66 ani, din comuna Poieneşti, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de 29 septembrie a.c., cei doi bărbați, în timp ce se aflau pe un drum sătesc din satul Poieneşti, județul Vaslui, au lovit cu pumnii, în zona feţei, un bărbat în vârstă de 38  ani, din aceeași localitate şi au luat din posesia acestuia un dispozitiv artizanal pentru obţinerea de băuturi alcoolice.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de 1 octombrie aceştia  au fost prezentați  Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *