sâmbătă , 24 octombrie 2020, 02:24
Home / Local / Actualitate / Primarul comunei Pușcași, Nicolae Ignat, a demisionat din motive medicale

Primarul comunei Pușcași, Nicolae Ignat, a demisionat din motive medicale

În ziua când a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani, primarul comunei Pușcași, Nicolae Ignat, a anunțat în plenul ședinței Consiliului Local că renunță la mandat, invocând probleme de sănătate.

”Le mulţumesc celor din administraţie judeţeană şi consilierilor locali cu care am lucrat începând din anul 2004. Am avut o colaborare bună, mi-am desfăşurat activitatea cu responsabilitate şi a venit momentul să mă retrag după o viaţă în slujba administraţiei”, a declarat Neculai Ignat.

El este la cel de-al patrulea mandat de primar al comunei Puşcaşi. Înainte de 1989 el a deţinut funcţia de primar al municipiului Vaslui.

”Astăzi județul Vaslui a pierdut un primar. Domnul Ignat este un model pentru primarii noștri. Felicitări, pentru tot ce a realizat ca primar pentru comuna Pușcași. Îi dorim sănătate și sperăm să nu fie uitat de comunitate”, a spus subprefectul Mircea Gologan, prezent la ședința CL Pușcași.

Consilierii locali au decis să-i confere titlul de Cetățean de Onoare, conferindu-i o plachetă de excelență și o medalie aniversară.

De asemenea, vicepreședintele CJ, Ciprian Trifan, i-a oferit primarului o plachetă de excelență și stema județului Vaslui, considerându-l un model pentru administrația locală.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *