marți , 27 octombrie 2020, 06:04
Home / Sport / Hușana Huși-Știința Miroslava, sâmbătă, ora 17

Hușana Huși-Știința Miroslava, sâmbătă, ora 17

Antrenorul Cătălin Nicolau speră ca Hușana Huși să spargă gheața sâmbătă, cu Știința Miroslava, și să obțină primul succes din liga 3.

”Avem în fața un adversar cu experiență la nivelul ligii 3 și a 2-a. Miroslava vine la Huși pentru a recupera punctele pierdute etapa trecută, acasă, cu Foresta Suceava. Sperăm să obținem victoria. Am pregătit toată săptămâna acest joc cu gândul să obținem victoria. Vor fi modificări în primul unsprezece, fiindcă nu mai avem timp de altceva. Important e să ne câștigăm jocurile de acasă, pentru a ne atinge obiectivul, de menținere în liga 3”, a spus Cătălin Nicolau.

Tehnicianul rămâne optimist și mizează pe spiritul de sacrificiu al jucătorior săi: ”Ne-a cam lipsit spiritul de sacrificiu în acest start de campionat. Nu am mai jucat cu sufletul așa cum am făcut-o în liga 4, când am obținut promovarea. Rămân optimist și am convingerea că vom învinge!”.

Partida Hușana Huși-Știința Miroslava are loc sâmbătă, 21 septembrie, ora 17, și va fi arbitrată de Ștefăniță Dănilă-Alexandru Vasile și Mihai Bogdan Martinescu, toți din Buzău.


Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *