joi , 13 august 2020, 16:02
Home / Local / Actualitate / Crucea Roșie dotează nouă școli cu boilere performante

Crucea Roșie dotează nouă școli cu boilere performante

Crucea Roșie Română continuă și în această toamnă, pentru al doilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins.

În cadrul acestei acțiuni, peste 700 de copii din Vaslui vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea școlilor cu boilere performante donate de Ariston Thermo România.

”Apa caldă este o necesitate, nu un lux! Din păcate, în foarte multe școli din mediul rural, dar nu numai, apa caldă nu există. Ne bucurăm că facem parte din această campanie pentru că în acest fel reușim să aducem demnitate și confort copiilor noștri pe perioada cât sunt la școală”, a declarat Carmen Carp, director filiala Crucea Roșie Vaslui.

Un număr de 14 boilere având capacități între 30 și 50 de litri, vor ajunge la Vaslui, în următoarele unități de învățământ: „Școala Oprișița corpul A și corpul B ”, „Școala Poienești” , “Școala Florești”, “Școala Sălceni”, “Școala Băcani”, „Școala Drujești”,  „Școala Bălești” și „Școala Fâstâci”.

Reprezentanții Ariston și voluntari ai filialei Crucea Roșie Vaslui au donat, luni, primele patru boilere la Școala Oprișița. În perioada următoare, celelalte școli din județ vor beneficia de restul de echipamente.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr din Văleni, pericol public pe străzile din Vaslui! Polițiștii l-au prins băut la volan!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Poliției Rutiere Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor …

Hușean, în stare de ebrietate, a acroșat o tânără, în timp ce manevra mașina cu spatele

Polițiștii Biroului Poliției Rutiere Huși au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *