luni , 26 octombrie 2020, 20:54
Home / Local / Actualitate / Centrul de limbi străine ”English is FUN” Vaslui, felicitat de Ambasadorul Marii Britanii

Centrul de limbi străine ”English is FUN” Vaslui, felicitat de Ambasadorul Marii Britanii

Centrul de limbi străine ”English is FUN” Vaslui este apreciat de ambasadorul Marii Britanii la București, Andrew Noble.

Demnitarul a avut o ceremonie oficială cu cele mai bune centre Cambridge din țară, unde a fost prezent și reprezentantul centrului de la Vaslui.

”A fost o onoare pentru mine să fiu invitată la reședința domnului ambasador Andrew Noble și felicitată pentru rezultatele obținute de cursanții noștri. Spiritul de echipă, implicarea tuturor în pregătirea de zi cu zi a cursanților a dus la aceste rezultate. Le mulțumesc atât colegilor, cât și cursanților pentru pasiunea depusă în studierea limbii engleze”, a declarat Magdalena Vicol, coordonatorul Centrului ”English is Fun” Vaslui.

De altfel, 171 de elevi au fost răsplătiți astăzi cu certificate de limba engleză recunoscute internațional, diplome cu valabilitate pe viață, care asigură succesul în carieră.

Acestea echivalează diverse probe din sistemul de învățământ de stat, proba de competență lingvistică de la bacalaureat, dar și cea de la admitere în clasa a V-a, cu program intensiv, și înscrierea la universitățile din străinătate.

”Avem peste 400 de cursanți înscriși în anul școlar 2019-2020, care sunt îndrumați de profesori cu pregătire deosebită în învățarea limbii engleze. Lecțiile sunt atractive, predominând aplicațiile practice și conversația. Profesorii aigură valoarea adăugată sau nou creată pentru fiecare cursant”, a mai precizat Magdalena Vicol.

Centrul ”English is Fun” Vaslui este oficial Centru de pregătire pentru examenele Cambridge.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua armatei, marcată într-un cadru restrâns de autorități

Astăzi, Consiliul Județean (CJ) și Primăria Vaslui au organizat o ceremonie de marcare a Zilei …

Episcopia Hușilor inaugurează programul de burse pentru liceeni și studenți „Episcopul Ioachim Mareș”

La inițiativa Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopia Hușilor inaugurează programul de burse pentru elevi de liceu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *