luni , 16 septembrie 2019, 18:35
Home / Local / Actualitate / Liceul cu Program Sportiv ”10 pentru Siguranță!”

Liceul cu Program Sportiv ”10 pentru Siguranță!”

Reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Centrului Antidrog Vaslui și Instituției Prefectului-județul Vaslui au fost în mijlocul elevilor de clasele a IX-a și a XI-a de la Liceul cu Program Sportiv (LPS).

Oamenii legii au abordat teme sensibile legate de siguranța elevilor, informațiile oferite având scopul de a minimiza riscurile la care copiii pot fi expuşi.

Printre temele abordate de reprezentanții MAI se numără violenţa în şcoli, consumul de droguri și alte substanțe psihoactive, fiind oferite, totodată și sfaturi cu privire la modul cum trebuie reacționat într-o situație de urgență, cum ar fi cutremurul.

Activitatea de informare a avut un rol de prevenție a delincvenţei juvenile şi de a combate orice situaţie ce ar putea duce la victimizarea minorilor.

Reprezentanții structurilor MAI au promis că pe toată perioada anului şcolar vor derula astfel de activităţi în toate unităţile de învăţământ, iar campania ”10 pentru Siguranță” e doar un prim pas în ceea ce priveşte siguranţa copiilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reținut pentru tâlhărie

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat  din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, bănuit de …

Fără alocații, din cauza absențelor nemotivate

Peste 400 de familii din județ au rămas fără alocația de susținere, din cauza copiilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *