sâmbătă , 24 octombrie 2020, 02:08
Home / Local / Actualitate / Microbuzele școlare, verificate de polițiști

Microbuzele școlare, verificate de polițiști

Microbuzele școlare au fost verificate de polițiștii vasluieni. Oamenii legii vor să se asigure de faptul că mijloacele de transport ale elevilor sunt singure din punct de vedere tehnic. 

Sunt verificate documentele șoferilor, cu privire la deţinerea şi valabilitatea permisului de conducere şi a atestatului), documentele autovehiculului (certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie auto, asigurarea pentru bagaje, ITP, licenţa de transport) şi starea tehnică a vehiculelor (starea cauciucurilor, funcționarea semnalizării, a lumilor).

În prezent, primăriile din județul Vaslui dețin 112 microbuze școlare.

De asemenea, poliţiştii din Vaslui verifică semnalizarea rutieră din zona unităţilor de învăţământ, pentru a se asigura de buna vizibilitate a acesteia.

”În situaţia în care vor fi constatate nereguli, poliţiştii vor aduce la cunoştinţa administratorului drumului public şi vor solicita acestuia remedierea lor, în regim de urgenţă”, precizează reprezentanții IPJ Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *