sâmbătă , 24 octombrie 2020, 08:44
Home / Local / Actualitate / Orașul Negești , sufocat de gunoaiele neridicate

Orașul Negești , sufocat de gunoaiele neridicate

Orașul Negești este sufocat de gunoaiele neridicate de la punctele de colectare. Operatorul se salubritate refuză să ridice deșeurile, motivând că o parte din punctele de colectare nu sunt dotate cu containere noi.

Autoritățile locale ar cumpăra aceste containere, însă nu au fondurile necesare.Primarul Vasile Voicu susține că vechile pubele pot fi exploatate, iar măsura luată de operatorul local este ilară.“În oraș, noi avem în total 22 puncte de colectare, din care șapte platforme le-am înființat noi, deoarece nu erau suficiente. Operatorul de salubritate nu mai ridică gunoiul de la aceste șapte puncte, din cauză că nu sunt dotate cu containere noi. Fiecare platformă are șase containere și ne-ar trebui aproximativ 40.000 lei pentru a cumpăra containere noi pentru toate punctele. Nu dispunem de aceste fonduri. Containerele vechi sunt bune și pot fi exploatate în continuare”, a declarat primarul Vasile Voicu.Problema de la Negrești vine în contextul în care la groapa de la Roșiești nu a ajuns cantitatea de deșeuri prevăzută a fi depozitată anual.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *