sâmbătă , 24 octombrie 2020, 07:46
Home / Local / Actualitate / Performanța în educație, premiată la Gârceni

Performanța în educație, premiată la Gârceni

De Ziua comunei Gârceni, primarul Sorin Scutelnicu a ținut să-i evidențieze pe elevii din localitate, care au obținut medii peste 9 în anul școlar trecut.

În total, 28 de elevi de gimnaziu și liceu au fost urcați pe scenă, unde au primit un plic cu câte 100 lei și o diplomă de excelență.

Printre cei 28 de premianți s-a regăsit și o elevă, care a impresionat corpul didactic din Gârceni.

În urmă cu patru ani, fata era pregătită pentru a urma cursurile unei școli profesionale, dar ea s-a decis să frecventeze cursurile liceale.

Mai mare uimirea a fost când gârceneanca a terminat liceul cu medii peste 9, iar la examenul de bacalaureat a obținut media 9.40.

Acum, eleva eminentă este proaspătă admisă la facultate.

”E o tradiție la noi în comună să îi evidențiem pe elevii cu medii peste 9. Cât voi fi primar, prioritate va avea educația. Am susținut și voi fi alături de școală dintotdeauna. Sper ca la anul să am plăcerea să premiez 40-50 de elevi cu medii peste 9. Cei 28 de anul acesta sunt un exemplu pentru restul copiilor din comună și merită toate felicitările”, a spus primarul comunei Gârceni, Sorin Scutelnicu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni. La …

CSM Vaslui a obținut o victorie importantă în fața CSM Bacău, scor 29-27

CSM Vaslui a obținut cel de-al doilea succes stagional în Liga Zimbrilor, trecând de CSM …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *